Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk karácsonyi reklámajándékot?

Hogyan válasszunk karácsonyi reklámajándékot?
2017, november 27.

A cégek marketing tevékenységét tekintve a reklámajándékok az egyik legjobb lehetőséget kínálják, hiszen remek ajándéktárgyakkal a bizalmat növelhetik, a cégnév, logó, szlogen feltüntetésével pedig az ismertséget is. Évente több olyan alkalom is lehet a vállalkozás életében, amikor érdemes reklámajándékokon gondolkodni, illetve a mindenki által jól ismert ünnepek is magukkal hozzák a céges ajándékok ötletét. December közeledtével minden ünnepi köntösben díszeleg, amit nem érdemes kihagyni egyetlen cégnek sem, a kérdés már csak az, milyen legyen a karácsonyi reklámajándék. Az alábbiakban csokorba szedjük a legkiválóbb ötleteket!

  • Delikátok: A karácsonyi csokoládék, borok és egyéb különlegességek mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen az ünnepekkor mindenki szereti kényeztetni ízlelőbimbóit.
  • Díszek: A különféle dekorációs eszközökkel, például illatosítókkal és gyertyákkal remek hangulatot lehet teremteni otthon vagy akár az irodában is.
  • Wellness: Egyre többen választják azt a megoldást, hogy elutaznak a karácsonyi időszakban, amikor az olyan kiegészítők, mint a törölközők vagy köntösök, elengedhetetlenek.
  • Textil: A hideg időjárás megkívánja a meleg öltözetet, egy kényelmes kapucnis pulcsinak vagy puha kesztyűnek senki nem tud ellenállni ilyenkor.
  • Szabadidő: Sokan keresik a kalandokat és élményeket a téli hónapokban is, a sportoláshoz, utazáshoz kapcsolódó ajándékok nekik kiválóak.
  • Iroda: A különféle irodai eszközök, mint például tollak és mappák, ünneptől függetlenül, mindig praktikus ajándékok.
  • Elektronika: Az elektronikai cikkek szintén nélkülözhetetlenek mindennapi életünkben, így a hangszórók vagy okostelefon kiegészítők is megállják a helyüket céges karácsonyi ajándékként.
  • Exkluzív: Az ajándékok presztízs értékkel is bírnak, ezért érdemes olyan neves gyártók termékei mellett dönteni, mint a Hugo Boss vagy a Swarovski.

Ön már tudja, hogy idén milyen karácsonyi reklámajándékkal lepi meg partnereit, ügyfeleit vagy alkalmazottait? Fedezze fel cégünk, a Laurus 2000 Kft. széles termékkínálatát, és merítsen ihletet katalógusunkból, melyet a www.laurus2000.hu webcímen érhet el! Kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-1-220-5488-as telefonszámon vagy a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címen!

Ne hagyja ki az ünnep kínálta lehetőségeket, válogasson Ön is a karácsonyi reklámajándékok közül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tanácsok a kéziszerszám vásárláshoz
Tanácsok a kéziszerszám vásárláshoz

A minőségi kéziszerszámok elengedhetetlenek minden háztartásban. Kisebb otthoni javítási munkák elvégzéséhez mindenképp érdemes megejtenünk a kéziszerszám vásárlást, ám azok életében...

Close