Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszuk meg az ideális konferenciahelyszínt?

Hogyan válasszuk meg az ideális konferenciahelyszínt?
2018, január 26.

Egy konferencia szervezésénél a megfelelő helyszín megválasztása legalább olyan fontos, mint az esemény programtervének kialakítása. A helyszínen állhat és bukhat egy konferencia sikeressége, ezért nem érdemes utolsó pillanatra hagyni a dolgot. Mielőtt nekiállunk felkeresni a potenciális konferenciahelyszíneket, nem árt fejben előre legyártanunk egy listát azokról a tényezőkről, amelyeknek meg kell felelnie az ideális helyszínnek.

A konferenciahelyszín megválasztásánál két faktort is figyelembe kell venni: a földrajzi elhelyezkedést és az épület jellemzőit. Többnapos konferencia esetén különösen fontos olyan településen tartani a rendezvényt, ahol a résztvevők jól érzik magukat. Kellemes környezet, és lehetőség szerint egy nagyváros a közelben. Az sem mindegy, hogy honnan érkeznek a részvevők. Ha például nemzetközi konferenciáról van szó, a repülőtér közelségét kell figyelembe venni, ha pedig a legtöbben a fővárosból érkeznek, akkor Budapesthez közeli települést kell keresni. A könnyű megközelíthetőség és a parkolási lehetőség kiemelt fontosságú a konferenciahelyszín megválasztásánál.

Ami az épületet illeti, a legfontosabb a konferencia terem. Ott zajlanak majd a legfontosabb események, ezért fontos, hogy esztétikus és kényelmes legyen. Fontos ellenőrizni a férőhelyek számát és a terem audiovizuális technológiai felszereltségét. Nagyszabású konferenciák esetében szükség lehet több teremre is, ahol párhuzamosan folynak az előadások anélkül, hogy zavarnák egymást. Végül ne feledkezzünk meg a kulináris élményekről sem: szerencsés esetben a konferenciahelyszínen már eleve van konyha, ahol biztosítják a résztvevők számára az étkezést.

Az ideális konferenciahelyszínt keresi? Válassza a Nairam Klubhotel és Szabadidőközpontot! További információért látogasson el honlapunkra, a www.nairam.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velük a kapcsolatot a 06-20-548-8168-as telefonszámon, illetve az info@nairam.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
lisztestrans.hu
Ezért érdemes profikra bízni a teherszállítást

Egy üzlet megnyitása kifejezetten stresszes és sok időt igénybe vevő feladat. Maga az üzemeltetés sem egyszerű, főleg az elején, hiszen...

Close