Kövess minket!
  
     

Ha az ipari hűtés felülvizsgálatra szorul

Ha az ipari hűtés felülvizsgálatra szorul
2017, november 27.

A megbízható hűtés elengedhetetlen bizonyos ipari területeken, főként olyan helyeken, ahol nagy teljesítményű gépekkel kell dolgozni, és ezek biztonságos üzemeléséhez megfelelő ipari hűtés szükséges.

Az egyik legnépszerűbb módszere az ipari hűtésnek az ammónia töltésével működő rendszer. Az ilyen rendszer energiatakarékos, költséghatékony és még környezetbarát is. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő ipari hűtőrendszert, még koránt sincs vége a feladatainknak. Az ipari hűtőrendszerek időnként karbantartást igényelnek, így elkerülhetjük a váratlan meghibásodásokat, és garantálhatjuk a biztonságos munkavégzést. A karbantartás mellett szükséges néha beiktatnunk egy energetikai felülvizsgálatot is. Különösen fontos olyankor megejteni az energetikai felülvizsgálatot, amikor az adott hűtőrendszert fel akarjuk újítani, esetleg bővítenénk, lecserélnénk vagy akár az egész technológiai kialakítást megváltoztatnánk.

Vegyük sorra, hogy miket ellenőriznek a szakemberek egy energetikai felülvizsgálat során: a kapcsolókat (túlnyomás kapcsolók, vészszint kapcsolók, vészkapcsolók), a vészvilágítást, a vészszellőzést és a csőhálózatot. Az energetikai felülvizsgálat végén a szakértők elkészítenek egy szakvéleményt. Ebben részletes leírást találunk a hűtőrendszerünk jelenlegi állapotáról, illetve tanácsot arra vonatkozóan, hogyan lehetne energiatakarékosabbá tenni a jelenlegi rendszert. A fenntarthatóság érdekében érdemes komolyan venni az energetikai felülvizsgálatot, és törekedni arra, hogy az ipari hűtési rendszer minél energiatakarékosabb legyen.

Energetikai felülvizsgálatra van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, a GENA Trade Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.gena-kft.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot +36-1-201-8883-mas telefonszámon illetve az info@genatrade.hu e-mail címen, szakértő munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Hogyan válasszunk karácsonyi reklámajándékot?
Hogyan válasszunk karácsonyi reklámajándékot?

A cégek marketing tevékenységét tekintve a reklámajándékok az egyik legjobb lehetőséget kínálják, hiszen remek ajándéktárgyakkal a bizalmat növelhetik, a cégnév,...

Close