Kövess minket!
  
     

Ezért éri meg felújított fénymásológépet vásárolni!

Ezért éri meg felújított fénymásológépet vásárolni!
2018, április 24.

Fénymásológép nélkül manapság már igen nehéz lenne az irodai munkavégzés. Hiába válik egyre digitalizáltabbá a világ, az biztos, hogy az elkövetkező évtizedekben még a papír formátum lesz a meghatározó a hivatalos ügyek intézésében. Nem csak a nagy multicégek életében elengedhetetlen a fénymásológép használata, még a legkisebb könyvtárakban, iskolákban, önkormányzatokban és közösségi házakban is szükség van rá.

Mivel az ilyen intézmények nem mindig engedhetik meg maguknak, hogy nagyobb összeget adjanak ki a fénymásológépért, két lehetőség áll előttük: vagy bérelnek egy fénymásológépet vagy vásárolnak egy felújított fénymásológépet. Utóbbi kifejezetten szerencsés választás, hiszen a felújított gépek gyakorlatilag pontosan ugyanolyan jók, mint a vadiúj fénymásológépek, csak sokkal olcsóbbak. A felújított gépek abban különböznek a használt készülékektől, hogy gyakorlatilag ugyanolyan állapotban vannak, mint újkorukban. Hiszen a használat után és a boltba kerülés előtt komoly karbantartási folyamaton mennek keresztül, melynek keretein belül profi szakemberek javítják ki az összes műszaki hibát.

Mivel még a tökéletesen felújított fénymásológépet sem lett eladni a rendes vételáron – hiszen mégiscsak használt – ezért ez egy lehetőség arra, hogy töredékáron vásároljunk hosszú távon megbízható, minőségi készüléket. Fontos azt is tudni, hogy ezek a felújított gépek bizonyos esetekben nem csak fénymásolásra képesek. Akár multifunkciós gépekről is lehet szó, melyek tudnak szkennelni és nyomtatni is, így nem is kell több gépet beszereznünk az irodai munkához. Arról nem is beszélve, hogy az egyszerű fénymásolásnál jóval többre képesek: ránagyítani a dokumentumra, és úgy másolni, kétoldalasan fénymásolni, automatikusan adagolni (és fordítani) a dokumentumokat, és így tovább. A munkahely egyik legfontosabb berendezési tárgya lehet a felújított fénymásológép.

Színvonalas felújított fénymásológépekért forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.buro44.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-221-8175-ös telefonszámon, illetve az info@buro44.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
47407153 - child.
Milyen óvodai játékokkal érdemes berendezni az óvoda udvarát?

Az óvoda kialakításánál nem csak a beltér kialakítása kap fontos szerepet, hanem az udvar is. A gyerekek rengeteg időt töltenek...

Close