Kövess minket!
  
     

Exkluzív és elegáns céges ajándékok széles választéka!

Exkluzív és elegáns céges ajándékok széles választéka!
2015, január 20.

A céges és promóciós ajándékok szükségessége és hatásossága manapság már nem kérdés, hiszen kiemelten nagy szerepet töltenek be a marketing és reklámeszközök között, melynek köszönhetően az ajándéktípusok igen széles skálán mozognak. A céges ajándékok csoportjai között elsősorban a szezonális és alkalomjellegű, illetve szakmai eseményeken alkalmazott típusai a mindennapi életben is elterjedt ajándék és reklámeszköz megoldások, azonban az exkluzív ajándékokra is egyre nagyobb kereslet mutatkozik napjainkban.

Az exkluzív és elegáns céges ajándékok

A sikeres és hosszú távon is eredményesen működő partnerkapcsolatok egyik legfontosabb és elengedhetetlen marketingeszközei a különféle exkluzív és elegáns céges ajándékok, melyek között mindenki céljainak megfelelően válogathat. Modern világunkban a különféle ünnepek vagy szakmai események remek lehetőségeket biztosítanak, hogy a különféle szegmenseket képviselő cégek bizalmi kapcsolataikat ápolhassák és kedves gesztussal köszönetet nyilváníthassanak az együttműködésért.

  • Ital szettek, különleges alkoholos italok és kiegészítők
  • Különleges édességek
  • Elegáns, klasszikus vagy nosztalgikus irodai szettek, írószerek
  • Elegáns és ízléses pohár szettek
  • Fondue szettek
  • Hungaricumok
  • Kozmetikai termékek
  • Egyéb elegáns ajándéktárgyak

Az exkluzív és elegáns céges ajándékok önmagukban is ízléses választást jelentenek kornak és nemnek megfelelően, valamint egy-egy dekoratív grafikával vagy emblémával ellátva tovább fokozható a hatás. A prémium partnerek számára szánt céges ajándékok kiválasztása során minden esetben az alkalom jellegének megfelelően, valamint a megajándékozni kívánt személy típusához hangolva válasszunk a széles piaci kínálatból és biztosan garantálható a siker.

Megbízható minőség és gazdag termékkínálat!

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. széles termékkínálattal és változatos szolgáltatási rendszerrel áll minden új és meglévő ügyfele rendelkezésre, hogy a korszerű reklámeszközök elvezethessék Önt a kívánt sikerekhez. Tekintse meg gazdag választékunkat a www.dualreklam.hu weboldalunkon, melyek között exkluzív és elegáns reklámajándékok széles kínálata is megtalálható, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a dual@dualreklam.hu e-mail címen, vagy érdeklődjön kerületi képviselőink elérhetőségein!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minőségi munkagépek a tisztább és élhetőbb környezetért

Modern és felgyorsult világunkban az egyik legkiemeltebb és megoldásra váró problémakör a környezetterhelés és környezetszennyezés csökkentése, hiszen a lakossági és...

Close