Kövess minket!
  
     

Első lépés a jó benyomáshoz: a névjegykártya fontosságáról

Első lépés a jó benyomáshoz: a névjegykártya fontosságáról
2015, szeptember 1.

Akár baráti találkozóról, akár üzleti megbeszélésről van szó, a jó megjelenés minden esetben nagyon fontos. Talán eszünkbe sem jut, hogy mennyit számíthat egy üzleti jellegű találkozás végén átnyújtott, szép és igényes névjegykártya az adatainkkal. A kellemes, megnyerő külső és magabiztos fellépés elengedhetetlenek, és a névjegykártya sokkal nagyobb szerepet tölt be, mint azt gondolnánk. Ha az üzleti életben helyezkedtünk el vagy ott kívánunk érvényesülni, a névjegykártya készítés elengedhetetlen, hiszen egy jó névjegykártya akár személyiségünket is tükrözheti, ám fontos figyelnünk néhány alapvető szabályra.

A kevesebb néha több!

Könnyedén elronthatjuk a jó benyomást, ha a névjegykártya túlságosan zsúfolt, feleslegesen díszes. A megfelelően elkészített névjegykártyán csupán a leglényegesebb adatok szerepelnek, melyek egyértelműen utalnak az adott tevékenységre, cégre, szolgáltatásra, a kártya maga szép és egyszerű, mindezek mellett pedig minőségi anyagból készül, átlátható és igényes. Saját ízlésünkhöz igazítva névjegykártyánk lehet színes vagy fekete-fehér, mindegyik mutathat nagyon jól, a lényeg a hangsúlyokon van.

Mindent pontosan!

Nagyon figyeljünk az esztétikai szempontok mellett a pontosságra is! Mint már említettük, a névjegykártyán a legfontosabb adatoknak kell szerepelnie, mégpedig gondosan ügyelve arra, hogy minden szám és betű jó helyre kerüljön. Fontos, hogy semmilyen hiba ne csússzon be a névjegykártya készítés során, a kártyán jól és pontosan szerepeljen a névtől elkezdve a telefonszámon át az e-mail címig minden egyes részlet. Az igényes névjegykártya megtérülő befektetés, segíthet fellendíteni az üzletet, ezért figyeljünk az apróságokra!

Készíttessen igényes, szép névjegykártyát!

Ha Ön is szeretné, hogy névjegykártyája egyszerre tükrözze szakmai megbízhatóságát, komolyságát és személyiségét, akkor bátran vegye igénybe a Gal-Go Kft. szolgáltatásait! Tájékozódjon www.galgo.hu weboldalunkon, látogasson el üzleteink egyikébe, esetleges kérdéseivel, kéréseivel pedig bártan keresse munkatársainkat a +36 1 371 2860-as telefonszámon, illetve a galgo@galgo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
complexpress.hu
Juttassa el csomagjait gyorsan, biztonságban belföldre és külföldre is!

Csomagot szeretne eljuttatni valahova minél rövidebb idő alatt? Nyugodt akar lenni a csomag sorsa felől? Garanciát szeretne kapni a szállítás minőségére...

Close