Kövess minket!
  
     

Előzzük meg a bukást rendszeres korrepetálással!

Előzzük meg a bukást rendszeres korrepetálással!
2018, május 22.

A tanév végének közeledtével semmi sem fenyegetőbb egy diák életében, mint a bukás veszélye. Senki sem szeretné a nyarát pótvizsgára való készüléssel tölteni, az évismétlés pedig még rosszabb lehetőség. Nem csak azért, mert így a gyerek később végzi el az iskolát, hanem azért is, mert így kiszakad a megszokott közösségéből, és egy másikba kényszerül. Éppen ezért érdemes megelőzni a bukást, mert így még akár az idei tanévet is meg lehet menteni!

Legtöbbször a reáltantárgyakkal állnak hadilábon a diákok, például a matematikával, vagy a fizikával. Ezek azok a tantárgyak, amikben nagy eséllyel szülőként nem tudunk segíteni a gyerekünknek, hiszen a legtöbb szülőnek nem képezi a mindennapjait a bonyolult egyenletek, vagy fizikai képletek használata. Ilyenkor segít a matek-fizika korrepetálás, mely során egy gyakorlott pedagógus magyarázza el gyermekünknek a tananyagot. Az iskolai órákon a lemaradóknak kevés lehetősége van felzárkózni, de a matek-fizika korrepetáláson a magántanár egyszerre csak egy gyerekre koncentrál, így hamar kiderül, hogy a gyerek melyik részét nem érti a tananyagnak, és ezután ezeket a problémákat könnyű kiküszöbölni.

A figyelemzavaros, vagy lusta gyermekek motiválására is ideális megoldás a matek-fizika korrepetálás, hiszen a magántanárral való közös munka során rá van kényszerülve a fókuszálásra, így jobban fel tud készülni a tanórákra is. Végső soron nem csak azért érdemes matek-fizika korrepetálásra vinni gyermekeinket, hogy megelőzzük a bukást, hanem azért is, hogy hosszú távon megszerettessük velük a matematikát, vagy a fizikát. Amint megértik a matematika és a fizika működését, egyből meglátják a szépséget ezekben a tudományágakban.

Gyermekének matek vagy fizika korrepetálásra van szüksége? A Blessharvest Bt.-hez bizalommal fordulhat! További információért látogasson el honlapunkra, a www.lipovszky-matek-fizika.hu webcímre, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-532-4476-os számon, illetve a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
32727174 - hammer of judge with money and toy cars isolated on white background
Mikor jár a baleseti kártérítés?

A baleset már önmagában rengeteg kellemetlenséggel jár – legyen szó akár munkahelyi, akár közúti balesetről – különösen, ha kártérítést sem...

Close