Kövess minket!
  
     

Előzze meg a lopást áruvédelmi jelölőcímkékkel!

Előzze meg a lopást áruvédelmi jelölőcímkékkel!
2018, július 30.

Egy bolt anyagilag sikeres működése sok feltételtől függ. Az üzlethelység elhelyezkedésétől kezdve az áru minőségén át az eladó személyiségéig több dolog is közrejátszhat abban, hogy mennyi vásárlója van az üzletnek. Van azonban egy olyan tevékenység, ami teljes pénzvesztéssel jár és nem tudjuk a fent említett tényezőkkel befolyásolni: a lopás. Minden boltnak külön hangsúlyt kell fektetnie abba, hogy megelőzze a lopásokat, és erre az egyik leghatékonyabb módszer az áruvédelmi jelölőcímkék használata. A legnépszerűbb jelölőcímkék az úgynevezett puha címkék, melyek könnyen ragasztható papírból készülnek. Több érv is szól a papíralapú áruvédelmi jelölőcímkék mellett: egyrészt ez a legolcsóbb megoldás, másrészt rendkívül gyorsan és egyszerűen lehet őket felhelyezni. Az áruvédelmi jelölőcímkék gondoskodnak arról, hogy a termékeink csak pénz ellenében hagyhassák el a boltot.

Az áruvédelmi jelölőcímkék a védelem mellett a leltározást is átláthatóbbá teszik, így egyszerűbb listát vezetni az árukról. Az Avery Zweckform ellenőrzési matricák, illetve öntapadós felülvizsgálati címkék ideális megoldásnak számítanak termékeink tartós megjelölésére. Mivel időjárásálló címkékről van szó, sokkal ellenállóbbak a hagyományos papíralapú címkéknél. A megfelelő jelöléssel egyszerűen használhatók felülvizsgálati címkeként az Avery Zweckform ellenőrzési matricák. Azért is érdemes különböző típusú áruvédelmi jelölőcímkéket vásárolnunk, mert több hasznos felhasználási módjuk is van: megelőzhetik a lopást és könnyíthetik a leltározási munkálatokat is.

Védje meg termékeit, szerezze be az áruvédelmi jelölőcímkéket és egyéb hasznos kellékeket tőlünk! További információkért látogasson el cégünk, a Micro-trend Bt. honlapjára, a www.micro-trend.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-369-0622-es telefonszámon, illetve az info@mikro-trend.hu e-mail címen, minden szakmai kérdésben rendelkezésére állunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Motiválja diákjait a szakmájuknak megfelelő öltözettel!

Az „Öltözz ahhoz a munkához, amit szeretnél, és ne ahhoz, amid éppen van.” mondás mögött rengeteg az igazság. Már régóta...

Close