Kövess minket!
  
     

Egyedi szállodai berendezés a DuPont Corian® segítségével

Egyedi szállodai berendezés a DuPont Corian® segítségével
2017, január 10.

Szállodát nyit, vagy a meglévő épületet szeretné belül felújítani, és ehhez a legkiválóbb anyagokat választaná? Netán kivitelezőként tevékenykedik, és a lehető legjobb minőségű terméket nyújtaná érdeklődőinek? Tökéletes belső tér kialakítása veheti kezdetét, ha az akril anyagok világában tájékozódik, és a DuPont Corian® termékek széles kínálatából válogat. Ezzel a nagyszerű anyaggal a recepciós pultot, a fürdőszobákat, és más egyéb helyiségeket is egyedülállóvá varázsolhat.

Az idegenforgalom és a vendéglátás azon szakmai területek közé tartoznak, amelyeken belül sokféle lehetőség áll rendelkezésünkre terveink megvalósításához. A vendégek fogadásával és ellátásával, szálloda esetén pedig az elhelyezésükkel kapcsolatos teendők rengeteg feladat kiváló teljesítését igénylik. Ahhoz, hogy sikeresen üzemeltessük létesítményünket, szükségünk van a lehető legjobb berendezésekre, kellékekre, amelyekkel színvonalas környezetben várhatjuk a hozzánk érkezőket. A DuPont Corian® segítségével egyedülálló arculatot varázsolhatunk szállodánk belső tereinek különféle részein, akár a recepció pultját, akár pedig a vendégszobákat, vagy a fürdőszobákat tekintve. Fontos, hogy hangsúlyt fektessünk a higiéniára, és a könnyű használhatóságra is, amelyeket mind lehetővé tesz a DuPont Corian®. Ránk van bízva, hogy pontosan milyen színben, mintázattal szeretnénk megvalósítani a kivitelezést, ezzel kellemes hangulatot teremtve.

Stílusos, egyszerűen tisztán tartható helyiségek berendezése céljából cégünknél, az akril anyagok világában rátalálhat minden szempontból a legjobb megoldásra. A DuPont Corian® segítségével egyéni ízlése szerint, egyedülálló látványt biztosító berendezésekkel gondoskodhat a hangulatról. Speciális gyártási technológiával készült termékeink előnyeként említhetjük meg, hogy a szennyeződéseket nem szívják magukba, így nem csak kitűnő, bármikor felújítható elemekként lehetnek birtokában, hanem időtállóságukban is biztos lehet. Ismerje meg az általunk kínált megoldásokat részletesen, a www.akrilux.hu weboldalunkon!

Biztosítson vendégei számára egyedi és könnyen kezelhető berendezést! Tegye komfortossá és egyedülállóvá szállodáját a DuPont Corian® segítségével! Egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-4034958–as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@akrilux.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tegye sikeresebbé cégét szakképzést biztosítva!
Tegye cégét sikeressé szakképzett alkalmazottakkal!

Ön is igyekszik minden szempontból többet tenni cége sikere érdekében, foglalkoztasson igazán sokoldalú munkavállalókat, akik nagymértékben hozzájárulnak a sikeréhez! Gondolja...

Close