Kövess minket!
  
     

Egyedi kivitelezésű pavilon, igény szerint!

Egyedi kivitelezésű pavilon, igény szerint!
2017, március 30.

Vállalkozása rendszeres részvételét tervezi a különféle kiállításokon, vásárokon, amihez nélkülözhetetlen a kiválóan kialakított, tartószerkezetes sátor? A könnyű szállíthatóság és az egyszerű felállítás érdekében ponyvával fedett pavilonnal tökéletes megoldáshoz juthat, amit akár egyéni igényei szerint tervezhet meg, majd eszerint készíttethet el.

Sok esetben lehet szükségünk olyan sátorszerkezet felállítására, ami a rossz idő esetén is kiválóan helytáll, valamint az alkalmazása sem okoz gondot használóinak. Azonban ez nem minden, hiszen rendkívül fontos, hogy a helyszínre látogatók érdeklődve közelítsék meg termékeinket. A figyelemfelhíváshoz, és az adott területeken való problémamentes elhelyezkedéshez célszerű előre méretezve, és számunkra megfelelő színben kérnünk a ponyvasátor készítését. A könnyedén szállítható pavilonok megtervezését, majd gyártását legjobb, ha tapasztalt, hozzáértő szakemberekre bízzuk, akik készségesen állnak rendelkezésünkre abban, hogy céljaink szerinti pavilont alkalmazhassunk.

Ponyvasátor készítéssel foglalkozó cégünk felkészülten vállalja egyéni elképzelései szerinti pavilonja kivitelezését, ami bármilyen területen egyszerűen felállítható. Pavilonjaink mobilitása a könnyűszerkezetes megoldásnak köszönhető, így gördülékenyen elhelyezhetőek füves és betonnal burkolt területen is. Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, hiszen kérése szerint méretezzük a szerkezetet, valamint a ponyva színét is megrendelése alapján határozzuk meg. Hosszú időn keresztül helytálló pavilonjainkról, a ponyvasátor készítéssel kapcsolatos tudnivalókról informálódjon részletesen weboldalunkon, a www.hungaplan.hu webcímen!

Használjon strapabíró, könnyen szállítható pavilont termékei sikeres kiállítása céljából! Alakítsa igényei szerint a pavilon szerkezetét és a ponyva színeit is! Forduljon hozzánk az egyedi kivitelezés megrendelése ügyében! Bátran hívjon minket a 06-96-364057–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a hungaplan@t-online.hu–ra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Minimatt szövet: Alkalmazzon minőségi textileket!
Minimatt szövet: Alkalmazzon minőségi textileket!

Egyedi textilekkel szeretné megoldani a vendéglátóhely különféle részeinek dekorálását, amelyeket Önre bíztak? A nélkülözhetetlen eszközök, így a székek, asztalok díszítése,...

Close