Kövess minket!
  
     

Céges ruházat és kiegészítők csapatépítő tréningekre

Céges ruházat és kiegészítők csapatépítő tréningekre
2014, október 9.

A sikeresen működő cégek életében meghatározó szerepet tölt be a dolgozók szakértelmén és szakmai rátermettségén kívül az összetartó és harmonikusan együttműködő közösség, amely csapatként összedolgozva eredményesebben járul hozzá a kitűzött céges sikerek eléréséhez. Az összetartó és együttműködő munkaközösség kialakításának napjainkban az egyik széles körben sikeresen alkalmazott módszerei a különféle csapatépítő tréningek, melyek igen változatosak lehetnek az eltérő igényeknek megfelelően.

Egyedi céges ruházat és kiegészítők

A munkaruhák jellemző csoportja a logózott vagy egyedi grafikával ellátott céges ruházat, amely a cég arculatát és az összetartozást képviseli a dolgozók számára is, azonban számos helyen, ahol nem kötelező a formaruha, valamint egyéb típusú megjelenés ajánlott, a céges ruházat és kellékek kiváló lehetőségeket kínálnak egy-egy céges esemény alkalmával.

  • Csapatépítő tréningek: céges logózott vagy grafikával ellátott pólók, sapkák, kendők, stb.
  • Céges sportesemények: céges pólók, mezek, sapkák, kitűzők, zászlók, stb.
  • Jótékonysági eseményeken és egyéb közösségi eseményen való céges képviselet: céges pólók, táskák, dzsekik, esőkabát, nyakkendő és egyéb ruházati kellékek

A mai modern nyomdaipari eljárásoknak köszönhetően a minőségi nyomott darabok időtálló, tartós megoldások, melyek ellenállnak a mosásnak és egyéb behatásoknak, anélkül, hogy lekopnának vagy veszítenének színükből. Továbbá a különböző grafikai elemek minden anyagtípusra és felületi kialakításra felvihetőek a korszerű nyomdaipari eljárásoknak köszönhetően, így minden megrendelő az igényeinek megfelelő minőségi termékeket használhatja céljainak megfelelően.

Minőség és profizmus!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja céges ruházat és kellékek kivitelezését csapatépítő tréningekre és egyéb eseményekre a minőségi és esztétikai igényeknek megfelelően, minden szegmens képviselője számára. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, továbbá forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, valamint az oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Igényes cégtáblák gravírozása a szakmai sikerekért!

Sok évvel ezelőtt a különböző mesteremberek és üzletek elsődleges reklámeszköze a cégtábla, azaz cégér volt, melyet kiakasztva hirdették az ügyfelek...

Close