Kövess minket!
  
     

Biztonságos szállítás faládákkal!

Biztonságos szállítás faládákkal!
2016, július 29.

Vállalkozóként, cégünk termékeiért felelősséggel tartozó munkavállalókként gyakran érhet bennünket az a nehézség, hogy a gyártmány szállítása bizony nem megy úgy, ahogyan elterveztük. rosszabb esetben nem csupán a szállítás, hanem már a csomagolás is nehézségekbe ütközhet.

A leggyakrabban vastagabb papírba, hungarocellbe, műanyag dobozokba szokás csomagolni a legyártott terméket. A leghatékonyabb megoldás azonban mégiscsak a fából készült láda. A faládákat a rendkívüli strapabíróság és testreszabhatóság tette népszerűvé. Természetesen ez a szállítási és tárolási forma az egyik legrégebbi módszer is egyben – de még mindig a legjobb.

Más csomagolási módszer nem biztos, hogy alkalmas nemzetközi szállításra, az akár több száz kilométert nem bírja mindegyik anyag. A fából készült ládák viszont biztonságos, megbízható védelmet nyújtanak a szállítani kívánt termékeknek. A faládák nagy előnye továbbá, hogy címkézhetőek, és marketingeszközként is használhatóak, mely napjainkban igen fontos szempontot jelent minden vállalkozás életében.

Cégünk egyedi ládák gyártását is vállalja, így méret és a felhasznált alapanyag tekintetében is igazodni tudunk megrendelőink igényeihez. Szakembereink rendelkezésére állnak, ha esetleg bizonytalan, hogy milyen anyagból a legcélszerűbb elkészíteni a faládákat. Minőségi ládáink bármikor szolgálatára állnak, csupán annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot! Látogasson el honlapunkra, a www.holzfabrik.hu oldalra, és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről! Felmerülő kérdéseivel bátran keresse fel munkatársainkat elérhetőségeinken, az info@holzfabrik.hu e-mail címen, vagy telefonon, a +36 70 371 1731-es számon, készséggel segítünk Önnek!

A mi feladatunk az Ön termékeinek biztonságos elhelyezéséhez, szállításához való hozzájárulás faládáinkkal. Az Ön feladata pedig az, hogy megbízható szakembereinkhez fordul! Rendeljen tőlünk bármilyen formájú, méretű, alapanyagú faládákat, és mi garantáljuk Önnek a biztonságot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
2086758 - german christmas market at night
Alakítsa ki új üzletét egyszerűen, könnyűszerkezetes megoldással!

Vállalkozásának működtetése új helyiséget igényel, amit szeretne a lehető leghamarabb megnyitni? Nagyon egyszerűen juthat megoldáshoz, ugyanis a korszerű technológia lehetővé...

Close