Kövess minket!
  
     

Az ideális raktártechnikai megoldásokért forduljon profikhoz!

Az ideális raktártechnikai megoldásokért forduljon profikhoz!
2018, július 30.

Egy raktár berendezése és üzemeltetése nem egyszerű feladat. A hatékony raktártechnikai kialakítás elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon is rendszerezett maradjon a raktárunk. A megfelelő raktártechnikai eszközök és a működőképes berendezés beszerzése nehézséget jelenthet, ha nem vagyunk elég tapasztaltak ezen a téren. Éppen ezért érdemes kikérni profi szakemberek véleményét raktártechnikai kérdésekben.

Ha segítségre van szüksége raktártechnikai döntésekben, ránk számíthat! Vállalkozásunk, a Minipak Logisztikai Kft. nemcsak a csomagolási területeken, hanem a raktártechnikai feladatokban is helyt áll. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a szaktanácsadás, tervezés és a technológiai kialakítás is, így az elejétől a végéig számíthat ránk a raktártechnikai feladatokban. Vállaljuk a könnyű polcos raktári állványrendszerek tervezését, emellett pedig a különböző anyagmozgatási technológiák kialakítását is, ami egy raktár zökkenőmentes működtetéséhez elengedhetetlen. A termékek mennyiségét és mozgását is fontos rendesen lekövetni, ezért számíthat ránk raktárirányítási és áruáramlási folyamatok lekövetésére alkalmas rendszerek tervezésénél is. A termelési és kiszállítási folyamatok összehangolásában is segítünk, illetve speciális raktározási megoldásokért is bizalommal fordulhat hozzánk. A polcrendszerek és raktári állványrendszerek tervezése mellett könnyű- és nehéz görgős átfutó tároló rendszerek, illetve a hozzájuk illeszkedő szállítópálya hálózatok kivitelezését is vállaljuk. Ha minket választ, nem csak polcokkal és állványokkal állunk a rendelkezésére, hanem teljes logisztikai tervezettel. Így ránk bízhatja az összes raktártechnikai folyamatot, minden téren segítséget nyújtunk!

Praktikus és hosszútávú raktártechnikai megoldásokért válassza a Minipak Logisztikai Kft.-t! További információért látogasson el honlapunkra, a www.minipak.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-62-554-654-es telefonszámon, illetve a minipak@vnet.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Motiválja diákjait a szakmájuknak megfelelő öltözettel!

Az „Öltözz ahhoz a munkához, amit szeretnél, és ne ahhoz, amid éppen van.” mondás mögött rengeteg az igazság. Már régóta...

Close