Kövess minket!
  
     

Az élelmiszerboltok és az éttermek elengedhetetlen eszköze: a szeletelőgép

Az élelmiszerboltok és az éttermek elengedhetetlen eszköze: a szeletelőgép
2018, május 28.

A szeletelőgép hatalmas segítség az olyan boltok számára, amelyek sajtot, vagy felvágottat árusítanak. Az emberek szeretnek az előrecsomagolt termékek helyett helyben szeletelt és csomagolt ételeket vásárolni, viszont nem akarnak otthon bajlódni a szeleteléssel. Késsel lassú és időigényes a szeletelés, így nem véletlen, hogy ha van rá lehetőség, szinte mindenki szeletelve kéri a sajtot és a felvágottat is. A szeletelőgép erre tökéletes megoldás, hiszen nemcsak gyors, de pontos is: teljesen egyformára szeleteli fel a sajtot és a felvágottat is! Nem csak a boltok vehetik hasznát a szeletelőgépeknek, hanem az éttermek is, hiszen az igazán ínycsiklandó hidegtálakhoz elengedhetetlenek a tökéletesen felszeletelt felvágottak és sajtok.

A 612p típusú profi szeletelőgépek kifejezetten népszerű választásnak bizonyulnak, mert bármilyen sajthoz, vagy felvágotthoz használhatóak, és igény szerint kézi, vagy motoros változatban is kaphatóak. A kívánt vastagságot mi állíthatjuk be, a legvékonyabb szelet 28 milliméter vastagságú. Elképesztő gyorsan lehet szeletelni nagy mennyiséget a 612p szeletelőgéppel: 300 fordulat/perccel szeletel a 300 milliméter átmérőjű kés. Kevés karbantartást igényel, mivel rozsdamentes acélból készültek a hússal, vagy sajttal érintkező felületek. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy a kés idővel elveszíti élességét, mert a szeletelőgép saját élezőszerkezettel van felszerelve A szeletelőgép teljes mértékben megfelel az EU szabványoknak, ezért nem csak megbízható gép, hanem még kifejezetten hosszú élettartamú is! A szeletelőgéppel gyors és egyszerű a szeletelés, a végeredmény pedig kifejezetten gusztusos!

Minőségi szeletelőgépre van szüksége? Forduljon a Kőlux Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ma-ga.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-957-45-53-as telefonszámon, illetve az info@ma-ga.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
munkavedelemkepviselet.hu
A munkavédelmi képviselő fontosságáról bővebben

A biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez elengedhetetlen a munkavédelem. Olyannyira, hogy törvény írja elő: munkavédelmi képviselőt kell választania minden olyan munkáltatónak, aki...

Close