Kövess minket!
  
     

Az anyagmozgatás elengedhetetlen kelléke: kézikocsi

Az anyagmozgatás elengedhetetlen kelléke: kézikocsi
2017, augusztus 22.

Az anyagmozgatás egyik legkedveltebb eszköze a kézikocsi. Ez nem véletlen, hiszen a kézikocsi rendkívül célszerű eszköz, emellett egyszerűen is kezelhető. Kifejezetten nagy a teherbírása, ezért nem csak a kisebb méretű, könnyebb anyagokat, de a nehéz és nagyméretű tárgyakat is könnyedén, gyorsan tudjuk vele szállítani.

A raktári dolgozók kedvelt munkaeszköze a kézikocsi, hiszen jócskán megkönnyíti a munkát, kevesebbet kell cipekedni, ráadásul kevésbé megterhelő a kézikocsiban szállítani az anyagokat, mint kézben. Így a teljesítmény növelhető, rengeteg energiát, időt és ezáltal pénzt spórolhatunk a kézikocsi használatával. Kifejezetten gazdaságos munkaeszköz, mivel hatékonyan egészíti ki az emberi erőt, ezáltal gördülékenyebbé téve a mindennapi munkafolyamatokat.

Költségkímélő beruházás a kézikocsi beszerzése, nem csupán a gyorsan megtérülő ára miatt, hanem azért is, mert hosszú élettartamú. Attól függően, hogy milyen anyagmozgatási eszközre van szükségünk, többféle kézikocsi típusból választhatunk. A terhelhetőség 250-től 500 kilogrammig terjed, a kézikocsi lehet zárt falú vagy teljesen nyitott, a praktikus kezelhetőség érdekében pedig választható polcos kivitelezésű és lehajtható fogantyúval szerelt, de akár fogantyú nélküli kézikocsi is.

Megbízható és terhelhető kézikocsit keres? Válassza termékeinket! A Depotech kézikocsijai időtállóak, mivel stabil, fémvázas szerkezettel rendelkeznek. A kerekek kialakításának köszönhetően optimálisan és pontosan irányíthatóak, így rendkívül egyszerű a használatuk. Kézikocsijainkat raktárakba, piacokra ajánljuk építőanyagok és áruk szállításához. Számtalan, kiváló minőségű termék közül válogathat, így biztosan megtalálja azt, amire szüksége van!

További információért látogasson el honlapunkra, a www.depotech.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles választékát! Amennyiben kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-327-6321-es és a 06-1-407-0974-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@depotech.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tanulja meg kezelni: Energiaátalakító gépkezelő tanfolyam
Bővítse ismereteit: Energiaátalakító-berendezés kezelő tanfolyam

Életünk hivatását megtalálni nem egyszerű feladat, hiszen senki nem tudja elsőre, hogy miben tudna a legjobban teljesíteni, minek a gyakorlására...

Close