Kövess minket!
  
     

Árnyékolja hatékonyan vendéglátóhelyét napellenzővel!

Árnyékolja hatékonyan vendéglátóhelyét napellenzővel!
2016, július 4.

Ha szabadtéren is van lehetőségük helyet foglalni vendégeinknek, fontos a folyamatos védelem a nap káros sugarai ellen. A legjobb megoldás, ha napellenzőt alkalmazunk, ami egyszerűen használható, és rengeteg előnnyel jár.

Ahogy közeledik a jó idő, és egyre melegebb lesz, mindenki leginkább a friss levegőn szeret tartózkodni, ahol kellemesen érezheti magát, de mégis árnyékba vonulhat a tűző nap elől. Sokan kifejezetten előnyben részesítik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol lehetőségük van szabadtéren fogyasztani. Ha a mi éttermünk, bárunk, vendéglátóhelyünk is rendelkezik terasszal, érdemes nagy gondot fordítanunk a napellenző kiválasztására. Elegánsan kialakított épületünk kültéri részén alkalmazhatunk színben, stílusban kifogástalan, és méretben is odaillő napellenzőt, amit az időjárástól függően használhatunk. A napellenző ponyvát bármikor feltekerhetjük, így szükség esetén védhetjük a textíliát, ezzel jelentősen meghosszabbítva a napellenző élettartamát. Kialakításukat tekintve minden típusnál ügyelnek a gyártók arra, hogy könnyen kezelhetők legyenek, és méretüknek megfelelő módon, biztonságosan tudjuk mozgatni őket.

Ön is profi árnyékolási megoldást keres? Kifogástalan minőségű termékek beszerzése céljából érdemes meglátogatnia weboldalunkat. Olyan napellenzőket, és más hasonló árnyékolástechnikai eszközöket nyújtunk, amelyek teljes mértékben megbízhatóak, igényei szerint rendelhetőek és hosszú időn keresztül helytállóak. Nálunk külön alkatrészeket is beszerezhet, bármire legyen szüksége ezen a területen. Feltételeinkről, szállítási díjainkról és egyéb hasznos információkról a www.redonydiszkont.hu címen elérhető internetes oldalunkon olvashat. Tájékozódjon honlapunkon a méretekkel és egyéb részletekkel kapcsolatban, valamint tegye fel kérdéseit bátran a 06-29/370-418-as telefonszámunkon.

Gondoskodjon a hatékony az árnyékolásról vendéglátóhelyén, hogy vendégei kellemesen tölthessék idejüket Önnél! Rendeljen tőlünk minőségi termékeket mihamarabb, és alkalmazzon napellenző ponyvát Ön is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
19784614 - image of attractive businesswoman holding white flag  place for text
Zászlóval a feltűnésért!

Első kérdésként felmerülhet mindnyájunkban: minek egy cégnek zászló? Nos, a zászló készítés valójában egy kifizetődő és profizmust sugalló eszköz egy...

Close