Kövess minket!
  
     

A tökéletes névjegykártya nyomában – Avagy miért fontos az első benyomás?

A tökéletes névjegykártya nyomában – Avagy miért fontos az első benyomás?
2016, május 10.

Egy vállalkozást beindítani és sikerre vinni nem egyszerű feladat. Sokan bele sem gondolnak, hogy milyen apró részleteken lehet elbukni. A többség a nagyobb volumenű szegmensekre összpontosítja figyelmét, míg elsiklik olyan dolgok felett, mint az ideális névjegykártya kialakítása.

A névjegykártya készítésnek, csakúgy, mint modern mindennapjaink minden szegmensének, megvannak a maga szabályai és trendjei. De milyen folyamat alapján alakíthatjuk ki az optimális névjegykártyát, és miért rendelkezik ekkora jelentőséggel? Eláruljuk!

Képzelje magát az alábbi szituációba: Egy konferencián, tárgyaláson, kiállításon vagy hasonló kaliberű rendezvényen vesz részt, ahol különböző vállalkozások ismertethetik meg magukat a világgal. Odalép Önhöz egy személy, bemutatkozik, és átnyújt egy névjegykártyát. Miután váltottak pár szót, az illető tovább áll, és Ön a névjegykártyára tekint. Mit látna szívesebben, egy modern, designos és egyedien kialakított kártyát, vagy egy rendezetlen, papír fecnire emlékeztető kialakítást?

Nyilván, ahogy Ön is az előbbit részesítené előnyben, így minden komolyabb ügyfél is. A névjegykártya készítés ezért bír komoly jelentőséggel, hiszen nagy szerepet tölt be az első benyomás alapján kialakított képben. Az optimális névjegykártya rendelkezik olyan tulajdonságokkal, mint a kifinomultság, egyediség és átláthatóság.

Névjegykártya készítés folyamán vegyük figyelembe, hogy minden fontos információ szerepeljen rajta. Ez lehet akár csak egy szlogen, akár a cég logója, de olyan elmaradhatatlan adatok is, mint a név, székhely, e-mail cím és telefonszám. Ha megvannak az elképzelések, fontos egy megbízható kivitelezőt találni, aki képes minőségi formában megvalósítani azt. Mi ebben tudunk segíteni Önnek! Cégünk sok éves tapasztalattal áll szolgálatára névjegykártya készítés esetén! Látogasson el honlapunkra, a www.galgo.hu weboldalra, és ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat! Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz telefonon a +36 1 371 2860-as számon, vagy e-mailben a galgo@galgo.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tisztaszonyeg.hu
Makulátlan szőnyeg az irodában is!

Mindenki ismeri az időtlen idők óta éktelenkedő kávé-, és egyéb foltok történetét a munkahelyi kárpitokon. Egy biztos: zavaró tud lenni...

Close