Kövess minket!
  
     

A székhelyszolgáltatás előnyei: tárgyaló, titkári teendők

A székhelyszolgáltatás előnyei: tárgyaló, titkári teendők
2017, augusztus 28.

Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság létesítéséhez szükséges egy székhely megadása. Ennek a székhelynek biztosítania kell a törvények által meghatározott feltételeket, mely feladatra a legmegfelelőbb a székhelyszolgáltatás igénybevétele!

Ha irodát bérel, az tetemes havi fenntartási költséggel és sok alkalmazottal jár, ráadásul be kell jegyeztetni a székhelyet saját tulajdonú ingatlanjába. Ha viszont székhelyszolgáltatást vesz igénybe, amely biztosítja küldeményei átvételét és elérhetőségét a székhelyén, akkor nem kell folyamatosan a székhelyen tartózkodnia, hiszen a szolgáltató munkatársai biztosítják a jelenlétet a székhelyén, és felveszik a kapcsolatot a cégét kereső partnereivel. Megfelelő szolgáltató akár könyvelési feladatokat is ellát és biztosítja a törvényi meghatározásban leírt feltételeket a cégtábla kihelyezésétől a levelek átvételéig, emellett képesnek kell lennie a központi ügyintézés helyét is biztosítani.

Emellett fontos lehet a cég életében a tárgyalások megfelelő környezetben való lebonyolítása is! Egy székhelyszolgáltatónál akár tárgyalóhelyiség igénybevételére is van lehetőség, amiben bármilyen meeting, vagy üzleti tárgyalás megoldható. A székhelyszolgáltató cégek emellett biztosítanak titkársági szolgáltatást is, vagyis az Ön, vagy cége nevében kezelik a telefonhívásokat, üzeneteket vesznek át és továbbítanak az Ön részére. Ez akkor a legfontosabb, ha nem tudja személyesen intézni a telefonokat, mert épp tárgyalása van, szabadságon van vagy egyéb elfoglaltsága miatt nem elérhető! Így professzionálisabb megjelenést biztosíthat vállalkozásának minden körülmények között!

Ha szüksége van komplex székhelyszolgáltatásra Budapesten, cégünk, a Mexvel Kft. munkatársai szívesen segítenek Önnek! Keresse fel honlapunkat a www.interport.hu webcímen, és tájékozódjon a lehetőségekről! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-267-4254-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a mexvel@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Környezetvédelmi tanácsadás és hulladékkezelés szakszerűen
Környezetvédelmi tanácsadás és hulladékkezelés szakszerűen

Építkezések során számtalan probléma merülhet fel a környezet védelme és a keletkezett hulladék kezelése kapcsán. Egy olyan vállalkozás esetében, amelynek...

Close