Kövess minket!
  
     

A roll up reklámok előnyei

A roll up reklámok előnyei
2017, december 21.

Egy vállalat sikerességének nagy része a megfelelő reklámozásban rejlik. Az optimális marketingstratégia kialakításához különböző reklámeszközöket vehetünk igénybe, ezek közül az egyik legnépszerűbb megoldás a roll up.

A roll up reklám egyik nagy előnye, hogy könnyen fel tudja magára hívni a figyelmet. Ehhez természetesen kellő energiát kell fektetnünk a megfelelő design kialakításába, hogy minél kreatívabb és figyelemfelhívóbb legyen. A design megtervezése közben gondoljunk arra, hogy a legtöbben csak a kiemelt szövegre vagy a képekre figyelnek, ezért ezeknek sokatmondónak és érdekesnek kell lennie. A roll up-ot egyszerű kezelni, nem igényel hosszas összeszerelést, egy perc alatt felállítható, és ugyanennyi idő alatt össze is csukható.

Mivel mobil reklámeszközről van szó, bárhova magunkkal vihetjük, gyakorlatilag az egész világ a mi reklámfelületünk. Már a nevében is benne van, hogy a roll up-okat használat után egyszerűen összecsavarhatjuk, és elrakhatjuk későbbre. Kicsi a súlyuk, könnyű őket tárolni és szállítani is, emellett újrahasznosíthatók is, úgyhogy a roll up-ba való egyszeri beruházás többszörösen is megtérül. A nyomat nem kopik el, a tartószerkezet is jól bírja a gyűrődést, ezért éveken keresztül hűséges reklámeszköz a roll up.

Számtalan helyen és eseményen használhatjuk fel, kiállításokon, börzéken, céges rendezvényeken, gyakorlatilag mindenhol, ahol a cégünket képviseljük. A roll up szerkezet örök életre szól, melybe bármikor helyezhetünk új nyomatot, attól függően, hogy éppen mit akarunk reklámozni.

Szeretné roll up reklámeszközzel népszerűsíteni vállalkozását? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dekormunka.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Válogasson nyomattal ellátott és nyomat nélküli roll upjaink között, kérdés esetén pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-33-555-435-ös telefonszámon, illetve az info@dekormunka.hu e-mail címen, szívesen segítünk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
műhelyberendezések
Ezeket a berendezéseket érdemes beszereznie műhelyébe

A műhely berendezésekor nem csak arra kell koncentrálnunk, hogy milyen szerszámokra és gépekre lesz szükségünk. A szerelési munkákhoz használt eszközöket...

Close