Kövess minket!
  
     

A rendszeres készletleltározás fontossága

A rendszeres készletleltározás fontossága
2017, július 26.

Minden cég életében fontos szerepet játszik a készletleltározás. Enélkül kifejezetten problémás lenne megfelelően kiszolgálni az ügyfelek igényeit, és a költségvetést is nehezítené. A rendezett cég egyik alappillére a rendszeres és alapos készletleltározás.

A készletleltározás megadja nekünk a cég menedzseléséhez szükséges információkat. Elég nehéz bármit előre tervezni, hogyha nem vagyunk tisztában a számokkal, és a rendszeres leltár segítségével nem fognak kellemetlen meglepetések érni. Azonnal látjuk, milyen termékekből kell utánrendelni, és mi az, ami felhalmozódott a raktárban. A rendszeres készletleltározásból rögtön kiderül, mely termékeket vásárolják gyakran ügyfeleink, és mik maradnak a nyakunkon. A vásárlási trendek ismerete elengedhetetlen a megfelelő stratégia kialakításához.

Az ügyfélkapcsolatokat is segíti a rendszeres készletleltározás, hiszen pontos információkkal tudunk szolgálni a készlettel kapcsolatban. Nem teszünk betarthatatlan ígéreteket, hiszen pontosan tudjuk, miből mennyi áll rendelkezésünkre. Napjaink versengő gazdaságában, ha egy ügyfelet várakoztatunk, pillanatok alatt átmehet egy olyan másik céghez, ahol gyorsabban juthat hozzá a kívánt termékhez. A sebesség meghatározó, és ezt jelentősen segíti a pontosan vezetett leltárkönyv. A cégek életében az egyik legfontosabb dolog a profit, melynek méréséhez szükséges a rendszeres készletleltározás. Ha átlátjuk az árumozgást, költséghatékony stratégiát tudunk kialakítani, ami növelni fogja a profitunkat.

Problémát okoz a rendszeres leltározás? Megbízható szakemberekre van szüksége a leltározás elvégzéséhez? Forduljon hozzánk bizalommal! Legyen szó teljes vagy időszakos készletleltározásról, egy vagy több telephelyen, mi vállaljuk! További információért látogasson el honlapunkra, a www.deepwater.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-336-5374-es telefonszámon vagy az info@deepwater.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ismerje meg a reklámajándékok előnyeit!
Ismerje meg a reklámajándékok előnyeit!

A reklámajándékok napra-napra népszerűbbé válnak, ami nem véletlen, hiszen remek promóciós lehetőségnek számítanak. Egy cég fennmaradásához elengedhetetlen a jó marketing...

Close