Kövess minket!
  
     

A promóció lelke: az ötletes, emblémázott reklámajándék

A promóció lelke: az ötletes, emblémázott reklámajándék
2015, április 30.

Ahogyan beköszönt a jó idő és egyre közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedésével egyre növekednek a termék promóciók, reklámkampányok is. Egy okos marketinges tudja, hogy sok múlik az időzítésen, na meg persze az eszközökön is.

Egy sikeres promócióhoz azért ideális a tavaszi-nyári szezon, mert ilyenkor sokkal több a program, az emberek többet vannak a szabadban, több a kínálkozó lehetőség, és a téli rosszkedv elmúltával az emberek sokkal pozitívabban állnak ahhoz is, hogy kipróbálják például a legújabb intelligens mosóport, megkóstoljanak egy tápanyagokban gazdag, zsírszegény margarint vagy belekortyoljanak egy újfajta, eper ízesítésű jeges teába.

Egy promóció általában akkor képes felkelteni a figyelmet és elérni célját, ha a potenciális fogyasztók figyelmét képes megragadni és eléri, hogy kipróbálják a reklámozni kívánt terméket vagy szolgáltatást. A jól bevált módszer erre a hasznos, kedves, ízletes vagy dekoratív promóciós ajándék. A promóciós ajándék lehet reklámédesség, egyedi pendrive, toll, kulcstartó vagy akár bor, tehát mindennapi tárgyaink exkluzív formába öntve.

A reklámajándék pedig attól lesz reklámajándék, hogy a csomagolásra, vagy a szóró ajándékra magára rákerül az adott cég neve és logója. Az emblémázott reklámajándék már alkalmas arra, hogy egy adott céghez, márkához kössék a fogyasztók, és később visszatérjenek hozzá, kipróbálják régi vagy új termékeit.

A döntés csupán attól függ, hogy milyen jellegű a rendezvény, bemutató vagy kampány, ahol a szóró ajándékok kiosztásra kerülnek, ki a célközönség.

Menjen biztosra Ön is, és nyerje el ügyfelei, fogyasztói, meglévő és leendő vásárlói szimpátiáját ötletes, stílusos vagy éppen finom reklámajándékokkal. Széles termék kínálattal és emblémázási lehetőséggel várja a www.dualreklam.hu.

Egy helyen válogathat az ötletes vagy éppen klasszikus szóró ajándékokból, profi csapatunk pedig a logózásról is gondoskodik. Árajánlatért, részletes tájékoztatásért, hívjon minket a 410-2672-es telefonszámon.

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
stepkft.hu
Céges emblémázott kiegészítők, promóciós kellékek konferenciákra, tárgyalásokra

Modern világunkban szinte mindennaposak a különféle konferenciák, tárgyalások, tréningek és egyéb szakmai események, melyek egy-egy szegmens fejlődését hivatottak elősegíteni. A...

Close