Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi ruházat fontosságáról

A munkavédelmi ruházat fontosságáról
2018, március 26.

A munkavégzéshez bizonyos esetekben a munkáltatónak kötelessége megfelelő ruházatot biztosítani. A formaruha esetében a dolgozó felelőssége a megfelelő öltözet beszerzése, de más a helyzet, ha a munkavédelemről van szó. A hatékony munkavédelem a megfelelő ruházattal kezdődik, így sosem szabad félvállról vennünk a munkavédelmi ruházat fontosságát.

A munkavédelem alapja, hogy olyan ruházatot kell biztosítani a dolgozóknak, amely a munkavégzés során megvédi őt a külső behatásoktól, esetleges sérülésektől, vagy szennyeződésektől. Fontos tisztázni, hogy a munkaruha és a munkavédelmi ruha nem ugyanazt jelenti, előbbinek az egységesség, utóbbinak a biztonság a fő funkciója. Munkaruha lehet a recepciós öltönye, míg a munkavédelmi ruhák közé tartozik például a fejvédő, szemvédő vagy a légzésvédő maszk. A munkáltató számára a munkavédelem mindig is elsődleges kell, hogy legyen: egyrészt kötelező biztosítani a munkavédelmi ruhát, másrészt a dolgozók testi épségének védelme a minimum, ami elvárható a cégvezetéstől.

A munkavédelem fontos része a munkáltató-dolgozó kapcsolatnak. Ahhoz, hogy a dolgozó jól érezze magát egy adott munkakörnyezetben, éreznie kell a munkáltató törődését. Ha kölcsönös a bizalom és a tisztelet, akkor számíthatunk a hűségre és a produktivitásra. Éppen ezért a munkavédelmi ruházat vásárlásakor ne a spórolás legyen a fő szempont, hanem a minőség. A dolgozó érezni fogja, hogy a munkáltató komolyan veszi a munkavédelmet, és ezt a munkája minőségével fogja meghálálni. A munkavédelmi ruházat beszerzése ma már sok időbe se telik, hiszen internetes webáruházakból pár perc alatt is lehet jó minőségű termékeket rendelni.

Ha fontos az Ön számára is a megfelelő munkavédelem, akkor forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.hegesztes-bolt.hu webcímre, és tekintse meg munkavédelmi ruháink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-573-9848-as telefonszámon, illetve a vevokozpont@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ezért éri meg játékgépet bérelni

Legyen szó gyerekekről, vagy felnőttekről, mindenki szeret játékgépen játszani. Ezek a játékok az egyszerűségük ellenére is hosszú távon szórakoztatóak tudnak...

Close