Kövess minket!
  
     

A megfelelő irodaház kiválasztása

A megfelelő irodaház kiválasztása
2017, március 28.

Cége bővülés miatt kinőtte régi irodáját? Esetleg új céget alapít és keresi a megfelelő irodaházat irodája megnyitásához? Ezeknél a helyzeteknél fontos, hogy a megfelelő helyet válasszuk. Ha szeretnék, hogy irodánk jó benyomást keltsen, fontos a megfelelő hely kiválasztása. Ilyenkor sok szempontot figyelembe kell vennünk. Fontos az elhelyezkedés, a megközelíthetőség, az irodaház környéke, a parkolási lehetőségek. Ha ezek a szempontok megfelelőek, esetleges ügyfeleink örömmel jönnek el irodánkba, ha szükséges.

A megfelelő irodaházhoz válassza a Franklin Házat! A Franklin Ház elhelyezkedéséből kifolyólag tökéletes választás lehet új irodája megnyitásához! A Franklin Ház Budapest szívében, az ötödik kerületben helyezkedik el, közel Budapest központjához. Tömegközlekedés szempontjából tökéletes helyen helyezkedik el, hiszen a Ferenciek terétől gyalog könnyen megközelíthető. Ha ügyfeleink esetleg kocsival érkeznének, figyelembe kell vennünk, hogy biztosíthassunk nekik megfelelő parkolóhelyet. A Franklin Ház külön nyíló, saját őrzött garázzsal rendelkezik, így ügyfeleink könnyen leparkolhatják kocsijukat és biztonságban tudhatják azt. Az előző szempontok mellett szükséges, hogy ügyfeleinkben kellemes érzést keltsen az irodaház környezete. Az irodaház közelében elhelyezkedő Ferenciek tere Budapest leghíresebb bevásárló utcájának a végén helyezkedik el, így garantálhatjuk, hogy a város ezen része szép környezetet biztosít. Egy esetleges üzleti ebédre az ötödik kerület megfelelő vendéglátó egységeket szolgáltat, így nyugodtan elbeszélgethetnek akár egy kellemes ebéd mellett.

Ha szeretné, hogy irodája minden igénynek megfeleljen, lenyűgözze leendő ügyfeleit és alkalmazottai is megfelelő körülmények között dolgozhassanak, válassza a Franklin Házat cége székhelyének! A Franklin Ház további szolgáltatásaiért látogasson el honlapunkra, a www.franklinhaz.hu címre! Ha kérdése lenne az irodaház vagy a parkolóházzal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 (1) 328 0960 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Nyűgözze le vendégeit!
Nyűgözze le vendégeit!

A vendéglátás egyik legfontosabb része a vendégek bevonzása, megtartása, ösztönzésük a visszatérésre. Egy jól működő vendéglátóhely megtartásához szükséges, hogy a...

Close