Kövess minket!
  
     

A lelkes, összetartó csapat kulcsa: a közös játék!

A lelkes, összetartó csapat kulcsa: a közös játék!
2016, március 2.

Egy jól működő cég alapfeltétele a nyereség megtermelése, a hatékony,és ideális esetben lelkes munkaerő-állomány által. De mi állhat ennek útjába?

Rengeteg cég, vállalat problémája az alkalmazottak kedvtelensége, a produktivitás hiánya, valamint az egymást alig ismerő kollégák. A jó munkaerő lelkes, segítőkész, és szeret bejárni a munkahelyére. Ezt úgy is érhetjük el, ha az alkalmazottakat rendre meglepjük egy kis szórakozással – persze a vezetőkkel együtt!

Egy jó társasjáték összehozhatja a csapatot, hiszen játszani mindenki szeret. Amellett, hogy ez egy rendkívüli gesztus, meglepetés az alkalmazottaink felé, meglepően hatékony eredményeket érhet el a vállalat a továbbiakban. Ha a dolgozó látja, hogy a cég igyekszik megteremteni a lehető legmegfelelőbb légkört, ő is igyekezni fog ezt viszonozni kemény munkájával. Nem mellesleg a kreativitásra is jó hatással van egy megfelelő gondolkodtató játék.

Egy ilyen csapatépítő-tréning megszervezése nem kerül sok időbe. A lényeg, hogy a megfelelő céget kérjük fel a rendezvény lebonyolítására, s az rendelkezzen minél kreatívabb játékokkal. A logikai játékok nem csak szórakoztatóak, de jól fel is frissítik a fáradt elmét. Mindegy, hogy mennyire különleges játék a kívánalom, a hangsúly a minőségi játékon van. Szerencsére nem kell kutakodnia a megfelelő cég után, a MagicBox széles választékkal és garantált jó kedvvel várja Önt és csapatát!

Ha Ön is szeretne tenni alkalmazottai jólétéért és a vállalata fellendüléséért, a legkreatívabb játékokat bármikor elhozza az Ön rendezvényére a MagicBox! Ellátogathat hozzánk a budapesti(1042 Budapest, Árpád út 51-53.), vagy szigetszentmiklósi(2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 9) játékboltunkba, de ha túlságosan leköti a munkája, a játék webáruházunkat is megtekintheti! Érdeklődhet a (30) 30 10 549, vagy a +36 1 786 59 08 telefonszámunkon, valamint e-mailben is szívesen válaszolunk kérdéseire: info@magic-box.hu, szmiklos@magic-box.hu.

Ne feledje, felnőtt fejjel is szükségünk van néha szabadjára engedni gyermeki énünket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bernadreklam.hu_16feb
A tökéletes reklámajándék Húsvét alkalmából: a lufi

A léggömb levegővel vagy annál kisebb sűrűségű anyaggal töltött ballon, melynek eredetileg a légi utazásban volt szerepe. Érdekesség, hogy míg...

Close