Kövess minket!
  
     

A latte art előnyeiről bővebben

A latte art előnyeiről bővebben
2017, január 16.

Az elmúlt évszázadban rengeteget változott a vendéglátás alapvető „kultúrája”, és a vendégek igényei is változnak. Jelenleg az a trendi, ha valami nem csak ízét tekintve kifogástalan, hanem a tálalást tekintve is felülmúlja az étel és italkészítés eddig ismert lehetőségeit. Ez a jelenség hívta életre a latte artot. Ez tömören arról szól, hogy a barista a tejhabra öntött kávé eltérő színének köszönhetően különböző képeket, alakokat formálhat a kávét fedő hab rétegbe. Ha hozzáértő kezek végzik mindezt, akkor igazi remekművek születhetnek, melyeket szinte nincs szíve meginni a vendégnek.

Mindez több szempontból előnyös, hiszen így olyan terméket kaphat kézhez a vendég, amire egyszerűen jó ránézni, és akármennyire is csak egy kávéról van szó, emlékezetessé tehetjük számára a látogatást. Persze ezzel arányosan a termékek árat is úgy pozícionálhatjuk, hogy nekünk bőven megérje ilyen szintű szolgáltatást nyújtani. Mindehhez nincs másra szükségünk, csak olyan felszolgálóra, illetve baristára, aki ért ehhez, továbbá minőségi latte art szettekre, melyekkel kiváló munkát végezhetnek a felszolgálók. Ez egy olyan szolgáltatás, ami bevonzza a vásárlókat, tehát mindenképp érdemes ebbe is energiát fektetnünk, de ami a legfontosabb, hogy minőségi latte art szettekkel szereljük fel a pultokat vagy a kávés kiállásokat, melyek minden lehetőséget megadnak a kiváló alkotások elkészültéhez. De honnan szerezhetnénk be az ehhez szükséges eszközöket?

Ha szeretne minőségi és egyedülálló latte art szetteket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet bárjában vagy kávézójában! Ha további információkra van szüksége, akkor látogasson el a www.mindenamibar.hu –ra!

Ha kérdése akad latte art szettjeinkkel, egyéb termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a szakuzlet@mindenamibar.com e-mail címen, illetve a +36-1-789-37-54 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Társasházat építtetne?
Társasházat építtetne?

Manapság a társasházak népszerű lehetőséget jelentenek, ami a lakhatást illeti, és egyre többen választják ezt a lehetőséget, hiszen a fenntartása...

Close