Kövess minket!
  
     

A költségvetés készítés rejtelmei

A költségvetés készítés rejtelmei
2014, január 31.

A házépítésre szánt összeget többnyire előre meghatározza a leendő tulajdonos. Az összeghatár előre meg van állapítva, melyet senki sem szeret túllépni, és általában nem is engedi pénztárcánk. Ennek értelmében különös figyelmet kell fordítani a költségvetésre.

Mint az építkezés folyamataiban és a vonatkozó gazdasági kérdésekben járatlan ember, általában nem vagyunk tisztában a lehetőségekkel és kockázatokkal. Emellett azonban maga a pénzügy is komoly szakértelmet kíván, mely általában egy újabb, és az építkezés szempontjából kulcsfontosságú szakterületet jelent. Azzal tisztában vagyunk, hogy mennyi pénzt tudunk a házépítésre szánni, azzal azonban már ritkán, hogy mekkora összegekkel és pontosan hogyan kell számolni az optimális végeredmény elérése érdekében.

Sajnos sok cég a profitszerzést tartja elsődleges szempontnak, és kihasználva az emberek bizalmát és járatlanságát, irreális összegeket kérnek el egy-egy munkáért.

Amennyiben az építkezés költségvetését tanácsadó cégre bízza, legyen körültekintő a választás során és kizárólag megbízható szakemberrel végeztesse a munkát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tanacsadoceg.hu_.koltsegvetes.1
Hogyan spórolhatunk az építkezésen?

A házépítés nem csupán hosszú és rendkívül összetett munkafolyamat, de igen költséges is. A jelenlegi gazdasági helyzetben az emberek többsége...

Close