Kövess minket!
  
     

A kényelmes ülés varázsa: Lepje meg munkavállalóit ergonomikus székekkel!

A kényelmes ülés varázsa: Lepje meg munkavállalóit ergonomikus székekkel!
2017, október 3.

Számos olyan esemény és ünnep van az évben, mely teret ad arra, hogy meglepjük alkalmazottainkat. Az irodában általában rengeteg különböző ember dolgozik, akiknek szinte lehetetlen olyan egyenajándékot adni, amelynek mindannyian örülni fognak. Munkáltatóként mégis illik néha valamivel meglepni őket, hiszen ilyen módon lehetőség nyílik megköszönni eredményes munkájukat. Hogyan is lehetne jobban kimutatni a hálát, mint azzal, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tesszük a jövő évi munkát? Legyenek bármilyen különbözőek is az irodai dolgozók, egy közös: mind komfortos körülmények között szeretnének dolgozni.

Az ergonomikus irodai székek úgy lettek kialakítva, hogy a dolgozó a lehető legkényelmesebb és legegészségesebb testtartást tudja felvenni, miközben a székben ül. Mivel az irodai munkavállalók általában napi nyolc órát a székükben ülve töltenek, ez komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet. Az ergonomikus irodai székek segítik az egészséges ülést, speciális kialakításuknak köszönhetően helyes testtartásra késztetnek. Mivel az ergonomikus székekben való munkavégzés kifejezetten kényelmes, ez hatással lesz dolgozóink produktivitására is. A komfortos körülmények hatékony munkát eredményeznek, így ha felszereljük irodánkat ergonomikus székekkel, biztosak lehetünk a pozitív hatásban. A jutalék, a bor, a csokoládé mind elszáll, de az ergonomikus szék megmarad, és egész évben emlékezteti a dolgozókat arra, hogy munkahelyük megbecsüli őket.

Szeretné megújítani irodáját ergonomikus székekkel? Forduljon hozzánk bizalommal! Amiatt se aggódjon, hogy a rendelése nem érkezik meg időben, cégünk két napos határidővel tud szállítani az ország bármely területére! További információért látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu webcímre, és ismerje meg termékeinket! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-210-7096-os vagy a 06-20-432-2220-as telefonszámok valamelyikén, illetve a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért döntsön a luxus sofőr szolgáltatás mellett?
Miért döntsön a luxus sofőr szolgáltatás mellett?

Aki külföldi ügyfelekkel, üzleti partnerekkel tart fenn kapcsolatot, tisztában van vele, mennyire fontos, hogy egy személyes találkozás alkalmával minden a...

Close