Kövess minket!
  
     

A jó reklám édes!

A jó reklám édes!
2015, szeptember 1.

A szórólapok gyakorta a táskák legalján vagy az utcai szemetesekben kötnek ki, így nem igazán érjük el velük azt, amire hivatottak lennének. A jó promócióhoz mi is lenne alkalmasabb, mint egy isteni reklámcsokoládé vagy reklámcukor ízléses, szép csomagolásban? Az édességet mindenki szereti, és nincsen olyan vállalkozás, ahol ne lehetne könnyedén élni a csokoládé adta ízletes lehetőségekkel.

Ha nem akarunk túl sokat gondolkodni a cég profiljához illő promóciós termékeken, a reklámédesség egyszerű és ideális megoldás lehet a problémára. Egy vállalat logójával vagy nevével ellátott csokoládé vagy cukorka nem csupán magát a céget hirdeti, de igen jelentős élvezeti értékkel is bír, így reklámozás tekintetében tökéletes.

Legyen szó akár céges rendezvényekről, bemutatkozó promóciókról, egy finom reklámédesség szép csomagolásban mindenképpen jó benyomást kelt. Mi is lehetne jobb és ízletesebb megoldás egy cég számára, mint hogy karácsonykor vagy egyéb ünnepeken egyedi reklámcsokoládéval lepje meg ügyfeleit? A reklámédesség használata ötletes, hatékony és egyszerű. Gondoljunk csak egy hosszadalmas ügyintézésre, amikor a várakozás perceit könnyedén megédesíti a reklámcukorka. Egy szálloda, hotel számára is remekül alkalmazható promóciós módszer a szobák ágyainak párnáján vagy a recepción elhelyezett reklámcsoki. A kávézók, éttermek is rendkívül jól ki tudják használni a reklámédesség adta lehetőségeket a kávé mellé felszolgált csokoládé formájában.

A reklámcsokoládé tökéletes promóciós termék, hiszen nincsen senki, akinek ne esne jól egy ilyen ötletes, kedves és – nem utolsó sorban – finom gesztus. Ha hatékonyan szeretné reklámozni vállalkozását, próbálja ki az egyedi reklámédességeket, és garantáltan nem fogja megbánni a döntést! A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. szolgáltatásait igénybe véve magas minőségű, ízletes reklámédességekhez juthat. Nézzen körül www.dualreklam.hu weboldalunkon, tekintse meg cégünk széles választékát, és rendeljen egyedi promóciós termékeket, méghozzá jutányos áron! Kéréseivel, kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat a 410-2672-es vagy a 410-7319-es telefonszámokon, illetve írjon üzenetet a dual@dualreklam.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
galgo.hu
Első lépés a jó benyomáshoz: a névjegykártya fontosságáról

Akár baráti találkozóról, akár üzleti megbeszélésről van szó, a jó megjelenés minden esetben nagyon fontos. Talán eszünkbe sem jut, hogy...

Close