Kövess minket!
  
     

A hordozható pénztárgép előnyei

A hordozható pénztárgép előnyei
2017, október 20.

A pénztárgép a legalapvetőbb eszköze az üzleteknek. A pénz kezeléséhez és megőrzéséhez, illetve a pénzmozgás átláthatóságához elengedhetetlen a használata, a boltoktól kezdve a vendéglátó egységeken keresztül egészen a hotelekig, mindenhol létfontosságú elem a megbízható pénztárgép. Az egyértelmű, hogy pénztárgépre szükség van, de az már bonyolultabb kérdés, hogy pontosan milyet érdemes választanunk. Akik a kényelmet és a mobilitást tartják fontosnak, a hordozható pénztárgéppel járnak a legjobban.

Míg a hagyományos elektronikus pénztárgépeket helyhez köti a kábel, a hordozható pénztárgépeknél már nincs szükség arra, hogy legyen elérhető távolságban konnektor. A hordozható pénztárgép ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a hagyományos, csak hozzáadódnak még egyéb előnyök is. A legnagyobb előnye magától értetődően az, hogy hordozható. Mivel akkumulátorral működik, gyakorlatilag akárhol használható a hordozható pénztárgép, ez pedig nagy rugalmasságot jelent az üzletek számára. Kifejezetten előnyös a gyakran mozgó szabadtéri büfék és standok tulajdonosai számára, illetve az olyan éttermekben is hasznát veszik, melyek néha büfékocsival kivonulnak egy-egy rendezvényre. Ilyenkor az áramszolgáltatás vagy körülményes, vagy egyáltalán nem oldható meg, ezért a hordozható pénztárgép használata elengedhetetlen a kényelmes pénzkezeléshez. A piacokon is jól jön egy gép, amely egyszerre őrzi a pénzt és segít a pontos tranzakciók lebonyolításában. Emellett az ügyfelekben is megbízható cég benyomását keltjük, ha nem nyugtával, számológéppel és pénzdobozzal bonyolítjuk le a vásárlásokat.

Szeretne megbízható és praktikus hordozható pénztárgépet vásárolni? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az Au Cash Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.aucash.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-405-12-85-ös és a +36-20-486-11-88-as telefonszámok valamelyikén, illetve az info@aucash.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A hőzáró ipari szalagfüggönyök előnyeiről bővebben
A hőzáró ipari szalagfüggönyök előnyeiről bővebben

Az ipari szalagfüggöny szinte minden gyárépületben és raktárban megtalálható, hiszen kiváló eszköz a nyitott kapuk hőszigeteléséhez. Nem akadályozza a közlekedést,...

Close