Kövess minket!
  
     

A céges tréning fontossága

A céges tréning fontossága
2016, december 1.

A céges tréningek szervezése kiemelten fontos a vállalkozások sikere érdekében. Egyrészt megtanítja a kollégákat rengeteg hasznos dologra, például a hatékony csapatmunkára, emellett segít fejleszteni a versenyszellemüket, ami a későbbi munkájukra is pozitív hatással lesz. A céges tréningeknek hosszan tartó hatásuk van, így nem csak az az előnyük, hogy az alkalmazottak eltöltenek egy napot együtt és jól érzik magukat, de még a későbbi munkájukon is meg fog látszódni az eredmény.

Az munkavállalók értékelik, ha a cég, ahol dolgoznak, figyelmet szán rájuk, és támogatja a fejlődésüket. Örömmel veszik a jól megszervezett, kellemes kikapcsolódást biztosító céges tréningeket, hiszen ők is jól járnak az élménnyel. Ezért egy sikeres céges tréning jelentősen erősítheti a dolgozók hűségét a céghez. Arról nem is beszélve, hogy míg a munkahelyen a dolgozók általában elszeparálva, kisebb klikkekben dolgoznak, így nincs igazán lehetőségük arra, hogy megismerjék a többi kollégájukat. Pedig az nem árt, ha kicsit megismerjük azt az embert például, akinek naponta akár több levelet is kiküldünk. Egy hangulatos helyszínen eltöltött céges tréning segít a kollégáknak feloldódni és nyitottá válni a másik irányába. Ezek az élmények pedig akkor is megmaradnak, amikor minden visszatér a régi kerékvágásba, és a dolgozók újra beülnek az asztaluk mögé.

A céges tréning megszervezésénél elemi szerepet játszik a megfelelő helyszín kiválasztása, főleg ha többnapos eseményről van szó. A Gedeon Tanya és Panzió mindössze egy órányi autóútra van a fővárostól, a költői bugaci puszta közepén. Az irodai dolgozóknak igazi feltöltődés egy, a természet lágy ölén eltöltött nap. Jöjjön el hozzánk céges tréningre, és töltsön el egy felejthetetlen napot a pusztaságban kollégáival! További információért látogasson el honlapunkra, a www.gedeonfarm.com webcímre, kérdés esetén pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-76-722-800-as telefonszámon, illetve az info@gedeonfarm.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
18187635 - businessman and modern elevator with closed doors
Hogyan kerülhető el a liftek meghibásodása?

Egy több emelettel rendelkező épületben történő biztonságos, akadálytalan, és korszerű közlekedésért felel, amit szeretne minél kiválóbb módon teljesíteni? A liftek...

Close